Turkart i Øvrebø

Dette er en mellomting av et tradisjonelt turkart og et orienteringskart. Det dekker store deler av Øvrebø hvor det ikke finnes orienteringskart fra før, fra Berge i sør til Stallemo i vest og Tjomsås i nord. Jeg har slått det nye kartet sammen med det gamle o-kartet og har, i hvert fall inntil videre, valgt å skjule en del detaljer som kanskje ikke er så interessante på tur. Dette gjelder særlig skrenter, steiner og en del vegetasjonsdetaljer. 


Du kan velge om du vil laste kartet ned i sin helhet (ca. 60 MB), eller om vil laste ned kun den eller de kartrutene du trenger. Disse rutene er akkurat så store at de får plass på et A4-ark.


 Når det gjelder kart over Nasbøvarden og Moseidvarden henviser jeg til Vindbjart IL. Sportsbutikken i Vennesla har pleid å selge slike.

Dette kartet er så stort at mange nok vil oppleve det litt uhåndterlig. 


Les derfor gjerne mine tips om bruk av kartene og utskrift.Last ned kartet

Høyreklikk etterpå for å lagre på maskinen din.


Sist oppdatert: 19. april 2021. Se endringene herHvis du heller vil laste ned kartruter etter behov, finner du slike nederst på siden.For de som måtte ønske et enda mer detaljert kart, kan dette lastes ned her. Her er det steiner, skrenter, steinur og flere vegetasjonsdetaljer. Dette gjelder først og fremst den "gamle" delen av kartet.